Évről évre ünneplés és tiszteletadás vár minket az Államalapítás Ünnepén, augusztus 20-án. Idén sem lesz ez másképpen! A kínálat széles skálán mozog, több helyszínen: koncertek,  kirakodás, sport, kultúra, történelem, színház, tűzijáték és mindenféle jóság Csengerben! Egyet garantálunk: unatkozni senki nem fog! 🙂

A mai információ 2014. augusztus 15-e, a Zsigmondi vásár napja és annak programkínálata!

Nemzeti ünnepünk programsorozata Csengerben 2014. augusztus 15-én kezdődik a Zsigmondi vásárral, azon belül is a vásárlás és piacolás élményét kiegészítjük néhány kellemes programmal, lássuk:

CSENGERI-NYAR

Egy kisebb hétvégi pihenő után aktívan fogjuk tölteni a hétfői délutánt, azaz Augusztus 18.-i esti órákat. Délután 15:00-tól kezdetét veszi a Futsal Felnőtt Teremlabdarúgó torna a Városi Sportcsarnokban. A csapatok az Alkotmány kupa Csenger Város Nagydíjáért fognak megküzdeni. A tornán részt vesz a Ferencvárosi TC Futsal csapata, Berettyóújfalu II. számú illetve Csenger NB II-es csapata is!

CSENGERI-NYAR

 

A soron következő nap Augusztus 19-e, kedd. Nincs megállás, hiszen folytatjuk az aktív időtöltést! Szinte egész napos időtöltést biztosít majd számunkra  Futsal Felnőtt Teremlabdarúgó torna folytatása a Városi Sportcsarnokban reggel 9:00-tól 15:00-ig. A csapatok megmérettetése továbbra is az Alkotmány kupa Csenger Város Nagydíjáért fog folyni! Ne feledjük, hogy a tornán részt vesz a Ferencvárosi TC Futsal csapataBerettyóújfalu II. számú illetve Csenger NB II-es csapata is! Minden szurkolót és nézőt sok szeretettel hívunk és várunk a tornára!

Kedden estére kulturális jellegű programmal is kedveskedünk a Nagyérdeműnek! 18:00-i kezdettel a városi Református templomunkban a Piccoli Archi Ifjúsági Zenekar hangversenye kerül megrendezésre a XVI. Szatmári Zenei Napok keretében.

CSENGERI-NYAR19

Minden nap „egy csepp frissességet” osztunk meg veletek a közelgő Csengeri Napok kínálatából!

Kövess minket és értesülj a legfrissebbekről közvetlenül tőlünk! 🙂